• Ζάντες Αλουμινίου

  Ειδικευόμαστε στην προμήθεια των πιο καινούριων, ελαφριών ζαντών αλουμινίου για το δρόμο και για την πίστα.

 • Ελαστικά Μοτοσικλετών

  Προορισμένα για χρήση, τα ελαστικά αυτά καλύπτουν τις περισσότερες κατηγορίες μοτοσικλετών. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στις πιο συχνές συνθήκες χρήσης,σε βρεγμένους δρόμους ειδικά κατά το φρενάρισμα.


 • ELASTRAK CLUB

  με εγγύηση αντικατάστασης ελαστικού

 • elastika papadopoulos @ facebook
 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Το "motto" της εταιρείας μας, είναι σε πλήρη ταύτιση με τα προϊόντα που διαθέτουμε. Πλήρη γκάμα επιβατικών, 4χ4, ελαφρών φορτηγών, φορτηγών, βιομηχανικών, χωματουργικών, όλων των επώνυμων εταιρειών και εμπλουτισμός με δικές μας εισαγωγές, από Ευρώπη και Ασία.ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

 1. Επιβατικά
 2. 4χ4 – SUV
 3. Ελαφρά φορτηγά
 4. Φορτηγά
 5. Βιομηχανικά
 6. Αγροτικά
 7. Χωματουργικά


SERVICE ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Η πώληση ελαστικών, ολοκληρώνεται με το τέλος της διάρκειας της χρήσης τους. Μέχρι τότε, ενδέχεται να χρειαστούν επιπλέον εργασίες επισκευής, ζυγοστάθμισης και τεχνικής υποστήριξης.
Η εταιρεία μας, προσφέρει όλο το φάσμα των εργασιών αυτών, όπως και τεχνικές εφαρμογές, που την καθιστούν πρωτοπόρο στο χώρο αυτό.
Για τα επιβατικά ελαστικά, προσφέρονται εργασίες ζυγοστάθμισης, επισκευές ελαστικών και ζαντών και για τα επαγγελματικά, επιπλέον εργασίες θερμοκόλλησης, μερικής και ολικής αναγόμωσης. Διατίθεται επίσης υλικό BEST INTERNATIONAL για πλήρη στεγανοποίηση του ελαστικού και της ζάντας και για αυτόματη επούλωση μικρής ζημιάς.